Hoppa till sidans innehåll

Bollskolan (6 år)

Bollskolan startar i september 2018

Bollskolan vänder sig till flickor och pojkar födda 2012. Bollskolan leds av rutinerade ledare med stor erfarenhet av Bollskolan och barn. Även äldre ungdomar som spelar i Skuru IK är med som hjälptränare. Information om startdatum går ut i augusti månad.

Anmäl ditt barn till Bollskolan och världens roligaste sport

Träningstider säsongen 2018-2019:

Flickor 2012
Söndagar kl. 09:00-10:00 i Skuru Sporthall

Pojkar 2012
Söndagar kl.10:00-11:00 i Skuru Sporthall


Efter Bollskolan

När Bollskolan slutar är nästa steg att  bilda lag och så småningom börja spela matcher. Till detta krävs då både tränare och lagledning.

Under bollskolåret arbetar klubben aktivt på att söka intresserade föräldrar som successivt kan komma med i verksamheten både som tränare och ledare i övrigt. Klubben erbjuder självklart utbildningar för de som är intresserade.

Under vårterminen kommer ni bli kallade till föräldramöte med föreningens representanter, där vi informerar om verksamheten, samt börjar bygga en organisation kring det nyblivna Skurulaget.

Vi vågar lova att du får massor av roliga och givande upplevelser 


Föräldrar

Här hjälps alla åt

Det bör sägas direkt – hela verksamheten i Skuru IK Handboll bygger på ideellt arbete. Ryggraden i Skurus handbollsverksamhet är de många kunniga och engagerade ledarna.

Varje lag som startar behöver tränare, lagledare, någon som håller ihop lagets ekonomi mm. Till helt övervägande del rekryteras dessa blivande eldsjälar i kretsen av föräldrar till barnen i respektive lag. Dessutom behövs en del ytterligare hjälp i samband med matcher och turneringar.

Erfarenheten visar dessutom att även de barn vars föräldrar inte tar på sig ett direkt ledaruppdrag i klubben har behov av stöd från de egna föräldrarna. Det kan handlar om att få med hela sin utrustning till träning och matcher, skjutsning men också att varje barn tycker att det är roligt att få visa upp sig inför de egna föräldrarna.

Beröm är kul att få av alla men mamma och pappa är ändå alltid viktigast. Och man växer mycket med beröm så ta för vana att lyfta fram det positiva i vad ditt barn har gjort på plan.

Du som är intresserad av att hjälpa till som tränare, lagledare, kassör etc. är varmt välkommen att höra av dig. Du får också möjlighet till utbildning i handbollförbundets olika kurser. Skuru IK anordnar även interna utbildningar i form av tematräningar mm. 


SKURU IK HANDBOLL PARTNERS:ICAMAXI_v3

stadium_supporta_skuruhandboll 

 

Postadress:
Skuru IK - Handboll
Box 4013
13104 Nacka

Kontakt:
Tel: 0708702389
E-post: This is a mailto link

Se all info