Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder och material


Stadium och Skuru IK har kommit överens om ett samarbetsavtal. Avtalet innebär att Stadium är samarbetspartner och leverantör åt Skuru IK Handboll tom 2019-05-31. Samarbetet omfattar även Salming som är det varumärke som Skuru IK kommer att använda.

Den enskilde medlemmen kan handla varor till förmånliga priser.

För att få det förmånliga priset på varorna måste man uppge att man är medlem i Skuru IK Handboll. Alla inköp som registreras på föreningen ger bonus tillbaka, även produkter som inte är kopplade till Skurus kollektion. Därför ska Ni alltid uppge, vid betalning, att ni är medlem i Skuru IK. Detta ger föreningen pengar tillbaka till inköp av nytt material.

Självklart gäller denna förmån på alla era inköp på Stadiums alla butiker Norden. Ni kan alltså alltid välja att stötta Skuru IK när Ni handlar på Stadium och samtidigt få din personliga bonus.

 

Beställning:

Du kan nu beställa tröjor, väskor och overaller mm enligt vår utvalda kollektion på följande alternativa sätt:

1. Beställning görs på  Webbshop via Skuru IK Handbolls sida hos Stadium Team Sales.

 

2. Direkt i butik. Ett urval av Skuruprodukter kan inhandlas direkt i butik i Stadium Teamsales Sickla (ej i Nacka Forum). Exempel på varor som kan köpas individuellt i butik är träningströja, shorts, strumpa och overall. Övriga plagg är beställningsvara.

 

3. Lagvis beställning sker via webbshopen till Stadium Teamsales i Sickla

This is a mailto link. Vår kontaktperson hos Stadium är Christian Haglund och det finns möjlighet att låna provkollektioner i butiken för att bl a testa storlekar. Exempel på varor som lagen köper in är overaller och andra träningsprodukter.

 

4. Centrala beställningar görs av Skuru IK:s kansli och gäller för hela föreningen. Detta gäller till exempel matchtröjor.

 

Vi på Stadium, tillsammans med Salming, hälsar Skuru IK och alla medlemmar varmt välkomna som kunder hos oss.

Stadium Teamsales Sickla

Tel. 010-4528349

This is a mailto link

Uppdaterad: 08 NOV 2017 14:49
Skribent: Skuru IK Handboll

SKURU IK HANDBOLL PARTNERS:


Banner Skuru IK

ICAMAXI_v3

stadium_supporta_skuruhandboll 

 

Postadress:
Skuru IK - Handboll
Box 4013
13104 Nacka

Kontakt:
Tel: 0708-702389
E-post: This is a mailto link

Se all info