Hoppa till sidans innehåll

Supporter


Enkla sätt att stödja Skuru IK i din vardag

Med ett fantastiskt engagemang från föräldrar, ledare och andra supportrar lyckas Skuru IK åstadkomma mycket i både ungdoms- och seniorverksamhet. Men tid och engagemang går inte att omsätta i pengar för att täcka alla klubbens kostnader. För att hålla nere medlems- och aktivitetsavgifter är vi beroende av insatser från sponsorer och kommunen. Men det finns enkla sätt för alla som vill stödja Skuru IK i sin vardag, och flera av dem kostar inte ens något

ICA Maxi Nacka skänker 1 % av beloppet du handlar för till Skuru IK. Det enda du behöver göra är att koppla dit ICA Kort till föreningen. Fyll bara i formuläret här med dina uppgifter och uppmana alla andra i familjen att göra likadant. Gäller även mormor, morfar, farmor och farfar samt eventuell bonusmamma/bonuspappa. Har du inte redan ICA Kort, hjälper Kundtjänst på ICA Maxi Nacka dig med en ansökan.

 

Med Stadiummedlemskap får både du och Skuru IK bonus på alla dina inköp. Se bara till att du kopplar ditt medlemskap i Stadium till föreningen också. Det kan du enkelt göra via den här länken.

 

Svenska Spel fördelar årligen flera miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige genom sitt stödkoncept “Gräsroten”. Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar hos Svenska Spel kan vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas. Koppla ditt Spelkort eller spelkonto till en eller flera föreningar på den här sidan

 

När du ska köpa något på nätet, gå då in på Skuru IKs sida på Sponsorhuset först. Därifrån klickar du bara på den butik du vill handla från, just nu fler än 280 stycken. Du kommer automatiskt att få tillbaka en del av ditt köp i riktiga pengar. Pengarna delas mellan dig själv och föreningen. Läs mer om hur det fungerar här.

Arbetar du på ett företag som genom sponsorskap vill stödja Skuru IK eller har du rentav idéer om hur klubben kan få ytterligare resurser, tala gärna med den lagledare du har kontakt med eller kontakta Skuru IKs kansli på 0708-702389 eller This is a mailto link. Du kan också kontakta Skuru IK Handbolls marknadskommitté direkt på This is a mailto link.

Uppdaterad: 16 NOV 2016 21:28 Skribent: Skuru IK Handboll

SKURU IK HANDBOLL PARTNERS:ICAMAXI_v3

stadium_supporta_skuruhandboll 

 

Postadress:
Skuru IK - Handboll
Box 4013
13104 Nacka

Kontakt:
Tel: 0708702389
E-post: This is a mailto link

Se all info